Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN

Inspiration. Du kan poste alt fra 'ting, jeg elsker' til 'farven blå' på Pinterest, som Nicoline Olsen synes er meget inspirerende.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mit sociale medie: Pinterest - et visuelt Google

En elektronisk opslagstavle kun for visuelle ting. Nicoline Olsen bruger Pinterest til at finde inspiration fra hele verden.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nicoline Olsen, stylist og skribent, indehaver af firmaet Visuel Kommunikation, er fascineret af den visuelle tilgang på Pinterest.

Hvorfor fangede Pinterest din interesse?

»På Pinterest står det visuelle alene, til gengæld kan man hurtigt finde billedets link, hvis man vil vide mere. Desuden, og nok så vigtigt, viser Pinterest et meget bredere udsnit af folks smag end på f.eks. en blog. Det er mere tilgængeligt og direkte end blogs – og mere anonymt end Facebook. Man kan meget let møde pinnere i både Inden, Vietnam og Canada, alene fordi man deler stil og smag«.

Hvad bruger du Pinterest til?

»Til at finde inspiration. Jeg er i gang med en børnebog, og så kan jeg ligesom kigge lidt rundt i hele verden og se, hvad der rører sig. Det er lidt ligesom et visuelt Google. Desuden overvejer jeg, hvordan jeg kan lægge noget af mit eget arbejde op, så jeg kan blive mere synlig. Det er også et formidabelt sted at trendspotte: ved at kigge på andres repins, giver det et praj om, i hvilken retning folk går«.

FACEBOOK

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden