Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

gratis. Facebook går i samarbejde med fem af verdens førende virusbekæmpere og forærer deres programmer til brugerne.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Facebook forærer antivirus til 900 millioner brugere

900 millioner Facebook-brugere kan hente gratis antivirus fra fem antivirusfirmaer.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Facebook har fået sin helt egen antivirustjeneste i denne uge, som skal beskytte de mere end 900 millioner Facebook-brugere verden over mod angreb, både når de er på deres egen profil, og når de surfer ude på nettet.

Det sker i et samarbejde med nogle af de største firmaer i antivirus-branchen udover Microsoft, og deres bidrag er blandt andet at tilbyde brugerne gratis halvårsabonnementer på deres fulde antivirusprogrammer.

Gratis antivirus i flere år

En Facebook-bruger kan dermed få nogle af de bedste antivirusløsninger til at strække sig over to et halvt år helt gratis. Med til historien hører dog, at Microsoft, som netop har lanceret en ny version af sin antivirus-pakke til styresystemet Windows, i forvejen leverer sin løsning til brugerne uden beregning.

LÆS ARTIKEL

Facebook kalder selv antivirussamarbejdet, som kan besøges på Facebook, for 'Antivirus Marketplace' .

Her kan brugerne blandt andet downloade antivirusprogrammer fra firmaerne McAfee, Microsoft, TrendMicro, Sophos, og Symantec i deres fulde versioner i prøveperioder på seks måneder.

Og hvis man efter udløbet af prøveperioderne stadig er til gratis løsninger, kunne man som bruger slutte med Microsofts antivirus-pakke, som kaldes Microsoft Security Essentials.

Udover at forære antiviruspakker til de mange brugere, indarbejder Facebook sine egne konstante online scanninger for antivirus med de fem firmaers.

»Vi vil indarbejde den kombinerede intelligens hos McAfee, Microsoft, TrendMicro, Sophos, og Symantec med Facebooks egen database. Det vil hjælpe os med at give endnu bedre beskyttelse til dem, der bruger Facebook, uanset hvor de er på nettet«, skriver Facebook i en officiel meddelelse.

»Det betyder«, skriver Facebook direkte henvendt til brugerne, »at hvornår du end klikker på et link på Facebook, vil du få fordel ikke blot af Facebooks eksisterende beskyttelse, men også af den konstante scanning, som verdens førende virksomheder udfører«.

Firmaet praler med, at allerede i dag er under fire procent af trafikken på Facebook spam, mens det for eksempel gælder for næsten 90 procent af alle emails.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden