sammenlægning. Mobilselskabet Onfone, som skaffede sig en masse kunder ved hjælp af en kampagne med skuespilleren Lars Bom, slås nu sammen med kabel-tv-selskabet YouSee.

sammenlægning. Mobilselskabet Onfone, som skaffede sig en masse kunder ved hjælp af en kampagne med skuespilleren Lars Bom, slås nu sammen med kabel-tv-selskabet YouSee.

Nettet

Discount-mobilbrugere indlemmes i YouSee

Mobilselskabet Onfone og kabel-tv-selskabet YouSee slås sammen på flere medier.

Nettet

TDC-koncernen tager nu et skridt i konkurrencen på det forholdsvis nye marked for streaming video i Danmark, hvor selskaber som Netflix og HBO ellers løber med opmærksomheden.

Det TDC'ejede mobiltelefonselskab Onfones kvarte million kunder får nemlig i løbet af kort tid flere tekniske muligheder, især hvis de bruger en smartphone.

Smelter sammen

Onfone er nemlig gået sammen med landets største - og også TDC-ejede - tv-og bredbåndsudbyder, YouSee, så for første gang bliver nye digitale muligheder i Danmark introducerer på et lavpris-mobilabonnement, imens YouSee-kunder får flere muligheder for at tage deres abonnement med sig på farten.

Ideen er i følge Onfones direktør, Morten Strunge, at tilbyde mobilkunder med en smartphone alle de muligheder, som YouSee har uden at hæve prisen for mobilabonnementet.

LÆS ARTIKEL

Han fortæller, at de tekniske muligheder først offentliggøres i detaljer omkring nytår, men at for eksempel musikstreaming tjenesten TDC-play, som er betalt for YouSee-kunder, også skal være tilgængeligt for Onfone-mobilkunder, ligesom den er for TDC-Mobil-kunder i dag.

Betalingstjenester som YouSee's kommende streaming-tjeneste, YouBio, er også i spil, og Morten Strunge nævner, at det kunne tænkes, at mobilkunder, som streamer musik eller video på deres smartphone, vil få datatransmissionen uden beregning, som TDC-mobilkunder får det i dag.

Og for YouSee-kunder, som i dag kun har adgang til TDCPlay på deres computer, hvis de har bredbånd hos YouSee, vil musiktjenesten kunne tages ned på en smartphone også.

»Sammenlægningen er et unikt møde mellem erfaring og innovation. YouSee vil bidrage med mobile oplevelser, der betyder, at danskerne nu kan få endnu mere ud af mobilen. Man kunne for eksempel forestille sig, at vores kunder i fremtiden kunne se deres Yousee-kanaler direkte på mobilen, høre musik og se de nyeste film«.

Morten Strunge tilføjer at sammenlægningen ikke kommer til at koste ekstra for kunderne.

»Vi rører ikke ved priserne og forbliver et mobilselskab. Vi beriger blot vores abonnementer med en masse nye spændende services«, siger han.

Administrerende direktør for YouSee, Niels Breining fremhæver Onfone, som en nytænkende partner, der kender danskerne:

»Med dette samarbejde sikrer vi, at både Onfone og YouSee kunder får endnu mere ud af, at være kunder hos os. TV skal ikke længere kun kunne ses på ens fjernsyn. Det skal være tilgængeligt på alle skærme – på tablets og på mobilen«, siger han.

Onfone har indledt de nye tider med at fordoble hastigheden på dataforbindelsen for samtlige kunder uden ekstra omkostning.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce