Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

hbo. Telia er først med at tilbyde seriekanalen HBO til sine IP-tv kunder. 17 procent af de danske husstande modtager tv via telefonstikket.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Telia lancerer HBO gennem telefonstikket uden binding

Telias IP-tv giver TDC Hometrio konkurrence på pris og indhold.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fra i dag går teleselskabet Telia i skarp konkurrence med TDC's Hometrio-løsning på både indhold og pris. Målet er at kabre en større del af de 17 procent af de danske husstande, der i dag ser IP-tv via telefonstikket.

En måneds opsigelse

Nye og eksisterende kunder får tilbudt tre måneders gratis introduktion til både selve tjenesten, Triple Plays mellempakke, og en af tillægstjenesterne, det amerikanske serieunivers HBO.

Og i modsætning til HBO's egen forretningsmodel får Telia-kunderne HBO uden binding.

HBO har selv valgt at binde kunderne til at betale 474 kroner over seks måneder, hvis de vil være med på tjenesten ved at tegne abonnementet på HBO's hjemmeside, men aftalen med Telia lyder på, at abonnementet på 79 kroner per måned kan siges op med en måneds varsel.

Udover HBO´s 24-timers tv-kanal med et planlagt program af nye serier, indgår også HBO’s on demand-kanal, hvor man kan vælge spillefilm og tidligere sæsoner af klassiske HBO-serier.

»Ventetiden på flere måneder er slut. Det seneste afsnit af yndlingsserien er nu tilgængelig direkte på dit tv inden for end et døgn efter premieren i USA«, fortæller Lars Gudbrandsson, ansvarlig for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

Triple Play er ligesom TDC's Home Trio en pakkeløsning, der består af internet og telefoni samt en boks, der sender tv-signalerne direkte ind i fjernsynet.

I dag modtager næsten hver femte husstand (17 procent) tv via telefonstikket, viser en ny undersøgelse fra Telia. 10 procent ser tv via en stue- eller tagantenne, mens 55 procent har kabel-tv. Parabol-kunderne udgør otte procent.

Vi har sammenlignet priserne på Telias og TDC's IP-tv med udgangspunkt i deres mellempakke. Hos Telia Triple Play hedder den Favioritpakken og hos TDC blot Home Trio.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden