Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
MARTIN LEHMANN
Foto: MARTIN LEHMANN

skærmproblem. Skærmens størrelse er en begrænsning, som får danskerne til at droppe mobil-shopping, siger ekspert i e-handel.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danskerne er ikke vilde med at shoppe på smartphonen

Færre end sidste år køber varer på deres mobil. For besværligt, mener ekspert.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Selv om danskerne er flittige brugere af smartphones, er nethandel på mobilen ikke rigtigt slået igennem.

Dansk e-handelsanalyse 2013, som Epinion har foretaget for Foreningen for Dansk Internethandel, viser, at kun 13 procent af danskerne inden for den seneste måned har brugt deres mobiltelefon til at købe en vare eller en serviceydelse via nettet, skriver metroxpress.

Det er et fald i forhold til samme periode i 2012, hvor 16 procent af danskerne svarede ja til dette.

LÆS ARTIKEL

Udviklingen er overraskende, fordi den generelle tendens går mod større anvendelse af smartphones, mener Foreningen for Dansk Internethandel, som peger på, at netbutikkerne ikke formår at udnytte smartphones til e-handel.

»Vi er forundrede over det, men vi må bare konstatere, at det ikke rigtigt er slået igennem. Det kan godt være, at folk bruger deres smartphone til at researche lidt på varer, men langt de fleste gennemfører først handelen hjemme på deres computer eller tablet,« siger Henrik Theil, kommunikationschef i Foreningen for Dansk Internet Handel.

Skærmens størrelse er en begrænsning, som får danskerne til at droppe mobil-shopping, siger ekspert i e-handel Niels Bjørn-Andersen:

»Når jeg køber noget på nettet, skal jeg altid taste tingene ind to gange, fordi der opstår en fejl, og jeg tror ikke, at jeg er dummere end gennemsnittet. Det er bare mere besværligt på mobilen,« siger han til metroxpress.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden