Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
LÆRKE POSSELT
Foto: LÆRKE POSSELT

deleløsning. Næste skridt bliver et samarbejde med moderselskabet TDC om at tilbyde løsningen til alle TDC-bredbåndskunder også, så kunderne i de to selskaber kan dele wifi-forbindelser indbyrdes.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

YouSee-kunder kan snart dele deres wifi-forbindelse med andre

YouSee vil tilbyde løsningen til over 400.000 kunder fra april 2014.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Når man logger ind på sit trådløse netværk i hjemmet, kan man ofte se, hvor mange andre wi-fi-forbindelser, der findes lige i nærheden.

Hvis du er YouSee-kunde, kan du fra næste forår få glæde af disse forbindelser på din mobil eller din tablet, hvis ejerne af forbindelserne også er YouSee-kunder, og de har aktiveret muligheden for at dele deres forbindelse med andre.

Det skriver Computerworld.

Pilotprojekt i Varde

Hidtil har YouSee haft et pilotprojekt kørende hos 4.000 husstande i en YouSee-antenneforening i Varde, og den løsning bliver rullet ud i Skanderborg den 15. oktober og til samtlige YouSee-kunder i april næste år.

Næste skridt bliver et samarbejde med moderselskabet TDC om at tilbyde løsningen til alle TDC-bredbåndskunder også, så kunderne i de to selskaber kan dele wifi-forbindelser indbyrdes.

YouSee ønsker samtidig at indlede et samarbejde med moderselskabet TDC, der skal gøre det muligt for TDC-koncernens kunder at benytte Wi-Fi-hotspots på tværs af selskaberne.

Og på europæisk plan taler YouSee i øjeblikket med flere bredbånds-virksomheder for at få etableret Wi-Fi-delenet på tværs af landegrænserne.

Næste skridt for YouSee's internet-deling bliver at få kunderne i Skanderborg med på vognen. Dernæst kommer turen til kunder i Esbjerg, og som sidste led følger en endnu udefineret sjællandsk by, inden projektet skal gøres landsdækkende i april 2014.

For at få adgang til de andre kunders wi-fi-netværk er det nødvendigt, at man aktiverer delingen i sin egen YouSee router.

Ifølge Eva Tetsche, der er afdelingsdirektør i YouSee Bredbånd, dækker YouSee's net i runde tal omkring 50 procent af Danmark, hvor TDC dækker størstedelen af landet.

I øjeblikket har cirka hver 10'ende YouSee-kunde i Varde aktiveret deling, og hvis det udrulles i samme forhold på landsplan, vil 40.000 ud af i alt 400.000 bredbåndskunder dele deres wi-fi-forbindelse.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden