0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Nu skal du sige fra, hvis du vil forhindre Google i at bruge dit billede i reklamer

Google begynder for alvor at bruge af den kapital, dine oplysninger er.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
METTE DREYER/Politiken-Tegning
Foto: METTE DREYER/Politiken-Tegning
Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Om en måned vil Google for alvor begynde at trække de værdier ud af dig, som du lagde hos firmaet i form af dine oplysninger, da du sagde ja til de tilsyneladende gratis tjenester, firmaet tilbyder.

Siden i fredags har Google løbende sendt ændringer ud til alle brugere af tjenester på Google, at der er nye privatlivsindstillinger, hvoraf de mest markante træder i kraft om en måned, den 11. november på Googles pendant til Facebook, Google+.

En af konsekvenserne af de nye indstillinger, som gælder for alle 390 millioner brugere af Google+ er, at de kan risikere at se deres eget profilbillede og profilnavn på en annonce for noget, de engang har anbefalet deres venner på Google+.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce