Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FART. Yousees kunder kan se fremt il endnu hurtigere hastighed senere på året.
Foto: SARA GALBIATI

FART. Yousees kunder kan se fremt il endnu hurtigere hastighed senere på året.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

YouSee skruer hastigheden op til 300 Mbit/s til sommer

Hvis du ikke synes, dit Internet er hurtigt nok, er der hjælp på vej.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Går det ikke hurtigt nok, når du går på nettet?

Så skal du måske lige vente og se tiden an. For til sommer vil YouSee nemlig udbyde ekstreme hastigheder til almindelige internetkunder.

Nyheden luskede ud i Las Vegas Den danske kabel-udbyder afslørede nemlig under et pressemøde for den danske forbrugerelektronik-branche i Las Vegas, at de skruer hastigheden helt op på 300 mbit/s i den hurtigste internet-pakke, du kan købe hos dem. Lige nu kan du højst købe dig til 100 Mbit/s hos YouSee, så der sker altså en tredobling af hastigheden.

Pressemødet fandt sted i forbindelse med verdens største forbrugerelektronik-branchemesse, CES, der i disse dage har draget hundredetusindvis af journalister og branchefolk til syndens by i Nevada i USA. Og nyheden slap nærmest ud ubemærket.

YouSees vicedirektør, Freddie Fjeldsted viste den nye ydelse frem som en del af en større præsentation, men ingen bed ret meget mærke i det. Dog fik det danske forbrugerelektronik-website Recordere.dk Fjeldsted til at bekræfte, at YouSee til sommer vil tilbyde hastigheder på op til 300 Mbit i sekundet.

Klar til streaming i 4K

Og det er formentlig på et meget godt tidspunkt, YouSee vælger at sætte hastigheden op. CES summer i år af udtrykkene 4K og UHD, der begge er betegnelser for den fire gange så høje opløsning, som tv’er i dag kan fås i.

Indtil videre har det dog været småt med indhold, man kunne se i den høje opløsning, men Netflix har annonceret på CES, at de begynder at streame film i den høje opløsning inden for de kommende måneder. Det vil blandt andet være serier som ’Breaking Bad’ og ’House of Cards’, der vil kunne ses i en superklare opløsning.

LÆS OGSÅ

Men fire gange så høj opløsning betyder også fire gange så meget data, så hvis ikke 4K-strømmen fra Netflix skal hakke og kløjs i det på din dertil indkøbte 4K-skærm, så skal du have en hurtig netforbindelse á la den, YouSee nu kommer til tilbyde.

Du bliver måske også nødt til at udskifte din router, da mange ældre router knapt nok kan klare at formidle så hurtige hastigheder videre.

Pris og præcist tilgængelighedstidspunkt ville YouSees vicedirektør ikke ud med.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden