Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Netflix har nu 50 millioner brugere i 40 lande. I september kommer nogle af de største, europæiske lande med i folden, så tjenesten kan nå endnu flere mennesker. (Foto: AP Photo/Paul Sakuma)

Netflix har nu 50 millioner brugere i 40 lande. I september kommer nogle af de største, europæiske lande med i folden, så tjenesten kan nå endnu flere mennesker. (Foto: AP Photo/Paul Sakuma)

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Netflix runder nu 50 millioner abonnenter

Streaming–tjenesten har nu nået et kundetal større end Spaniens befolkning.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis Netflix var et land, ville det være større end Spanien.

Netflix – nationen er nemlig nu nået op på en befolkning på 50 mio. mennesker. Så mange betalende abonnenter har Netflix skrabet til sig i løbet af de femten år, firmaet har eksisteret.

Flest abonnenter i USA De 50 mio. abonnenter fordeler sig over 40 lande, hvor Danmark naturligvis er et af dem. Vi var relativt tidligt ude i forhold til at komme med i Netflix’ dækningsområde, selv om de engelsksprogede lande stod allerførst i køen.

Og det er da også i hjemlandet USA, at Netflix har de fleste abonnenter. Hele 36 mio. amerikanere abonnerer på tjenesten, hvilket er mere end en tiendedel af befolkningen. Det er derfor ikke spor underligt, at Netflix-data ofte udgør op mod en tredjedel af internettrafikken i USA.

Når Danmark og resten af Skandinavien kom så hurtigt med på Netflix-bølgen skyldtes det bl.a., at danskerne, svenskerne og nordmændene i stor stil allerede havde fundet vej til den amerikanske udgave af Netflix ved at bruge forskellige snydemetoder. Allerede inden Netflix var blevet lanceret officielt i Danmark, havde de 20.000 danske abonnenter.

Udvider i Europa

Nyheden om at Netflix har nået den store milepæl kom i forbindelse med en udmelding til Netflix’ aktionærer. Her kunne man også læse, at Netflix nu vil cementere sin position som verdens mest populære streamingtjeneste.

Det skal ske gennem en ekspansion i Europa. Det er nemlig langt fra alle europæiske lande, der har adgang til Netflix. Således får streamingtjenesten adgang til meget større publikum, når de i september åbner for adgang i Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweiz, Belgien og Luxemburg.

LÆS OGSÅ

Derudover vil Netflix stadig satse på at være de største, når det gælder originalt indhold. Deres store succeser som ’House of Cards’ og ’Orange is the new Black’ gør Netflix til et populært valg. Firmaet vil således fortsætte med at udbyde nye, originale tv–serier.

En ny serie fra Wachowski-søskendeparret (dem, der lavede ’The Matrix’) med titlen ’Sense8’ er på vej. Her til august får sidste sæson af den amerikanske version af ’Forbrydelsen’, ’The Killing’, også premiere på Netflix. En serie om Marco Polo er også under udarbejdelse. Mange af de nye serier bliver optaget i den nye 4K-opløsning

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden