Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

BUGTALERI. Marc Metrál og hunden Miss Wendy fik mere end fire millioner hjerter til at smelte på YouTube. (Foto: Screendump)

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugen på nettet: Bugtaler lige ind i millioner af hjerter

Star Wars-trailer satte rekord, og dronningen blev et Twitter-fænomen.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bugtaler med levende hund tog nettet med storm Evighedsmaskinen, der hedder Britain’s Got Talent, er p.t. i gang med de indledende runder i den nye sæson. Talentshows som dette har i mange år været leveringsdygtige i videoer, som bliver hits på nettet. Og Britain’s Got Talent er ingen undtagelse.

Nu er det så sket igen, denne gang med franskmanden Marc Metrál og hans hund, Miss Wendy. Metrál stiller sig op foran dommerne med løftet om, at de skal opleve en talende hund. Men til at starte med vil Miss Wendy ikke sige noget som helst.

Det varer dog ikke længe, før Miss Wendy får munden på gled. Det viser sig nemlig, at Metrál er bugtaler, og har trænet sin hund til at åbne munden, når han rører den et bestemt sted på ryggen.

Derefter følger en klassisk bugtaler-sketch, hvor Miss Wendy spiller Rasmus Modsat, sådan at der er en god dialog i gang imellem bugtaleren og hans ’dukke’.

Marc Metrál og Miss Wendy tager både publikum og dommerne med storm. Og efter videoen blev lagt på nettet i denne uge, er mere end 4,6 millioner mennesker blevet taget lige så meget med storm via YouTube.

LINK:Se videoen med Marc Metrál og Miss Wendy her.


Dronning Margrethe blev et Twitter-fænomen
Uanset hvad man mener om kongehuset, så er det ikke nødvendigvis noget, man forbinder med at være superaktiv på sociale medieplatforme som Twitter. Det er nok svært at forestille sig Dronningen og Prins Henrik tweete om livet bag murene på Amalienborg.

Men i denne uge indtog Dronning Margrethe alligevel Twitter. Og det skete naturligvis i forbindelse med hendes 75 års fødselsdag. Både danske og udenlandske indbyggere i Twitterverset sendte deres fødselsdagshilsner via mikroblogging-tjenesten.

Som man kunne forvente, fulgte der spydigheder med nogle af hilsenerne, mens andre bare jublede på Dronningens vegne. På et tidspunkt trendede #Margrethe75 som nummer 1, hvilket nok ikke er så mærkeligt.

Hvis man gerne vil læse både jubelhilsener og kritiske/morsomme kommentarer, skal man bare søge på ovennævnte hashtag eller det andet populære hashtag, #tillykkemargrethe

Hvis man bare søger på Margrethe, får man også en masse resultater om en anden Margrethe, der var i vælten i denne uge. Det er hende med efternavnet Vestager, der blev et internetfænomen for retsligt at gå efter en af internettets største fænomener – Google.

LINK:Her kan du se #Margrethe75

LINK:Her kan du se #tillykkemargrethe

Ny Star Wars-trailer slog forgængerens rekord

Forventningerne er tårnhøje til den kommende Star Wars-film, ’The Force Awakens’. Den første teaser-trailer blev lagt ud på nettet for nogle få måneder siden, og den slog rekorden for flest opnåede views på YouTube på kortest tid. Mere end 18 millioner mennesker så traileren på to dage.

Men nu er den næste trailer for den samme film blevet lagt ud. Måske er det fordi, den har rigtig trailer-længde, og viser en masse nye, spændende ting fra filmen, at den har slået sin forgængers rekord.

LÆS OGSÅ

Den opnåede det samme som den første trailer på den halve tid. Over 18 millioner views var blevet samlet sammen på blot en enkelt dag. Næsten lige så hurtigt kom der dybdeborende analyser af hver enkelt scene i traileren, blandt andet fra websitet io9.com, der var leveringsdygtig i en masse gode observationer kun få timer efter, traileren var kommet online.

LINK:Du kan se den nye ’Star Wars: The Force Awakens’-trailer her.

LINK:Her kan du læse Io9s analyse af traileren.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden