Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Spotify er en ud af mange streamingtjenester, som bringer musik til computere, tablets og smartphones. Snart kommer tv og podcasts medi pakken.
Foto: JENS DRESLING

Spotify er en ud af mange streamingtjenester, som bringer musik til computere, tablets og smartphones. Snart kommer tv og podcasts medi pakken.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Video og podcasts er på vej til Spotify

De nye tilbud er allerede lanceret i fire lande, og kommer snart til Danmark.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er formentlig dem, der er irriterede over, at de både skal have en app til podcasts, en app til at streame film og tv med, samt en app til musikstreaming. Men snart kan danske Spotify-brugere få det hele i én app.

Video i musik-app’en
Spotify har nemlig netop lanceret en ny version af deres app i USA, Storbritannien, Tyskland og hjemlandet Sverige, der rummer en hel del nyheder. Det gælder både indholdsmæssigt og livsstilsmæssigt.

Først og fremmest er der kommet en hel del nye tilbud på video-fronten. Spotify tilbyder nu klip fra amerikanske tv-kanaler som Comedy Central, NBC, ABC, Vice News, sportskanalen ESPN samt britiske BBC m.fl.

Hvorvidt, det bliver denne liste, der også gør sig gældende, når de nye tilbud kommer til Danmark, er dog uvist. Det kommer som regel an på rettighedsforhandlinger og andet juristeri, men det betyder til gengæld, at der kan komme dansk indhold ombord også.

Retter sig efter dit løbetempo
Dernæst har Spotify nu også fået podcasts ombord. Det betyder, at man kan streame et stort udvalg af podcasts direkte i sin Spotify-app i stedet for at skulle bruge en separat app til dette.

Endelig har Spotify lavet en række nye livsstils-tiltag. Tjenesten vil gerne lave en soundtrack til din dag, så med den nye ’Now’-funktion, kan Spotify regulere musikudvalget efter, hvordan din dag udvikler sig stemningsmæssigt. Efterhånden lærer Spotify-app’en dine vaner og dit humør at kende, og retter sig ind efter det.

’Spotify Running’ er et godt eksempel på dette. Det er en speciel løbefunktion, der bruger din smartphones bevægelsessensorer til at finde dit løbetempo. Spotify spiller så musik, der svarer til dit løbetempo, udvalgt af musikeksperter og DJs, og mixet sammen, så der ikke er pauser mellem numrene.

Som nævnt er den nye Spotify-version ikke tilgængelig i Danmark endnu, men Spotify lover i en pressemeddelelse, at der kommer en større udrulning »i den nærmeste fremtid«.

Lige nu findes den kun til iPhone, men den skulle også komme til andre platforme om kort tid.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden