Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
thechickening.net/Liv Ajse
Foto: thechickening.net/Liv Ajse

REMIX. »Heeeeere's Johnny!«. The Chickening' er en fuldkommen vanvittig mini-udgave af 'The Shining' med hønsetema, der tog nettet med storm i denne uge.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugen på nettet: 'The Chickening' er 'The Shining' på syre

I denne uge fik Uffe Elbæk også skylden for stort set alt, og Star Wars-skurken Kylo Ren prøvede - uden held - at blande sig med menigmand.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ondskabens hønsefarm Deltagere på den prestigiøse Sundance-filmfestival i Utah fik sig en overraskelse, da de skulle ind og se danske Anders Thomas Jensens ’Mænd og Høns’. Den var nemlig blevet koblet med en lille kortfilm, der lige nu er ved at gå viralt på YouTube.

Filmen hedder ’The Chickening’ og er…øhm…speciel. Det er en fuldkommen gakket udgave af Stanley Kubricks klassiske Stephen King-filmatisering ’The Shining’ (på dansk Ondskabens Hotel)…men med et hønsetema.

De to skabere af filmen, Nick DenBoer og Dave Foss har taget Kubricks film og har nærmest massakreret den i et mini-remix, der mildest talt er til at få åndenød af.

De to benytter alt, hvad moderne teknologi har at byde på i forhold til effekter og muligheder for at erstatte baggrunde og elementer i billedet digitalt, og er lykkedes med at sætte nye ansigter ind på nogle af karaktererne.

Det meste er rimelig fladpandet, men det hele er så meget ’over the top’, at det er svært ikke at grine alligevel. Når så meget grotesk humor bliver serveret så hurtigt og så voldsomt, bliver man helt overrumplet. Filmen fik folk på festivalen til at juble og nettet og sociale medier er lige nu i gang med at boble over i begejstring over ’The Chickening’.

LINK:Se The Chickening her


Det er #UffesSkyld
#ThanksObama var for et par år siden et af de mest populære hashtags på Twitter. Det var et dybt ironisk hashtag, som gjorde grin med, at præsidentens politiske modstandere hos republikanerne havde en tendens til at skyde skylden for alle verdens dårligdomme på Obama. #ThanksObama blev så ganske morsomt sat i forbindelse med alt muligt, der på ingen måde havde noget som helst med Obama at gøre.

Nu har dansk politik fået noget tilsvarende. I forbindelse med den meget negative omtale i den internationale presse omkring de nylige stramninger af asylpolitikken, har flere stemmer på højrefløjen anklaget Alternativets Uffe Elbæk for at være kilden til al opmærksomheden.

Angiveligt skulle det have været ham, der pegede de internationale medier i retning af Danmark, fordi internationale journalister ikke kan finde ud af at gøre deres arbejde selv.

Han får blandt andet skylden for at Titanic sank, dårligt Wi-fi i Intercity-togene og at vi tabte til tysken i 1864

Det fik Twittersfæren til at reagere med humor i denne uge. Med #Uffesskyld anklagede Twitter-brugerne - ligesom med #ThanksObama- Uffe Elbæk for al muligt grotesk, med tungen helt ude i kinden. Han får blandt andet skylden for at Titanic sank, dårligt Wi-fi i Intercity-togene og at vi tabte til tysken i 1864. Og at Jon Snow døde i ’Game of Thrones’ (hvis han altså døde…). Og at dagbladet Informations digitale redaktør Martin Ingolfs hund ikke vil skide, når han har vildt travlt.

Det er ret morsomt. Check selv via linket herunder.

LINK:#UffesSkyld på Twitter

Kylo Ren som ’Undercover Boss’

En video, der startede med at gå viral for lidt over en uge siden, men som virkelig har fået luft under vingerne i den forløbne uge, er fra det klassiske, amerikanske satireshow ’Saturday Night Live’. Og klippet har fået Star Wars-fans til at juble. I alt 12 millioner mennesker har i skrivende stund set klippet.

De, der har været inde for at se ’Star Wars Episode VII: The Force Awakens’ vil have stiftet bekendtskab med filmens hovedskurk, Kylo Ren, spillet af Adam Driver. For at undgå spoilers kan jeg ikke fortælle alt for meget om ham, men lad os bare sige, at der er tale om en temmelig vred og bitter ung mand, der ikke er bange for at bruge sit lyssværd.

LÆS OGSÅ

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Så Saturday Night Live syntes det kunne være sjovt at putte Kylo Ren ind i en af USA's mest populære reality-serier, ’Undercover Boss’. I den serie forklædes topchefer for virksomheder som almindelige medarbejdere og indgår i dagligdagen på gulvet i virksomhederne. Ofte med en del store overraskelser både hos dem og medarbejderne til følge.

Men når Kylo Ren går undercover som helt almindelig tekniker på Starkiller Base, er det virkelig sjovt. Især fordi, der ikke er ret mange, der er i tvivl om, hvem ham den nye tekniker i virkeligheden er…

LINK:Kylo Ren som Undercover Boss

LINK:Sjove fraklip fra optagelserne

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler test fra Digital eller Morten Bay, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden