Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
ULVETIME. Skuespil med høj indlevelse er en af de metoder, en New Zealandsk far benytter for at få sin datter til at sove. Det har millioner af mennesker på Facebook grinet af (Foto: How To DAD / Screenshot)

ULVETIME. Skuespil med høj indlevelse er en af de metoder, en New Zealandsk far benytter for at få sin datter til at sove. Det har millioner af mennesker på Facebook grinet af (Foto: How To DAD / Screenshot)

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugen på nettet: Nuttet far-video er blevet set over 12 mililoner gange

Arnold Schwarzenegger viser sig at være rimelig bange for elefanter, og Oscar Isaac kan danse til hvad som helst.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan lægger man sit barn til at sove på den sjoveste måde

Nettet er fuld af instruktionsvideoer. Nogle er fra eksperter, andre er fra amatører, og derfor ikke altid lige hjælpsomme. En New Zealandsk far, der gemmer sig bag navnet ’How To DAD’ laver instruktionsvideoer til småbørnsfædre.

Her kan man f.eks. lære noget om, hvordan man skal få sit spædbarn til at sove, hvilket jo er noget af det sværeste, man kan opleve som forældre. Så det er en kærkommen video. Desværre viser videoen i højere grad alle de forskellige metoder, fædre bruger – og konklusionen er, at der ikke er nogen gylden regel eller supermetode, der virker hver gang.

Til gengæld er det enormt sjovt. Faderen i videoen benytter sig af metoder lige fra hypnose til method acting, og har fået sin datter med på spøgen. Når hun altså gider. En af de metoder, der virker, er bestikkelse:

»Hvis du lægger dig til at sove nu, får du lov til at kravle i gardinerne i morgen«.

Den både nuttede og sjove video er blevet voldsomt populær på Facebook, hvor den er blevet set mere end 12 millioner gange.

En anden populær video fra ’How To Dad’ er, hvordan man rejser med en baby, der er et par uger gammel og er set mere end 15 millioner gange. »Første regel«, som faderen i videoen siger, »er ikke at miste babyen«.

Alt imens er hans datter på vej ud af skærmbilledet på den der måde, kun to-årige kan rende rundt på og sprede panik.

LINK’How To Dad’ viser hans metoder til at få et barn til at falde i søvn.

LINKYouTube-version til folk, der ikke er på Facebook.

Oscar Isaac danser til hvad som helst

Oscar Isaac er ved at blive en af sin generations mest populære og anerkendte skuespillere. Han kan spille sort komedie som i ’Inside Llewyn Davis’, han kan være flabet pilot-helt som i ’Star Wars: The Force Awakens’ og han kan være virkelig uhyggelig, som i ’Ex Machina’.

Det er netop i rollen fra den sidstnævnte film at Oscar Isaac nu er blevet lidt af et fænomen på sociale medier. Et dansende fænomen, vel at mærke. I rollen som den gale-geniale opfinder Nathan optræder Oscar Isaac på et tidspunkt i ’Ex Machina’ med lidt synkrondans sammen med en af sine robotter.

Det var naturligvis oplagt at lave en animeret GIF ud af det, og denne har da også været at finde på nettet i noget tid. Men nu er der nogen, der har taget skridtet videre. Twitter-kontoen @Oscardances er dedikeret til dansescenen, der vises i det samme 30-sekunders klip.

Men hver gang klippet postes, er det med ny musikunderlægning. Således kan man se Oscar Isaac danse de samme trin til alt fra ’I’m Too Sexy’ med Right Said Fred over ’Hotel California’ med Eagles til nyere dansehits. Det sjove er, at musikken næsten får det til at se anderledes ud hver gang – selvom det visuelle er nøjagtig det samme.

LINK:Oscar Isaac danser på Twitter

Arnold Schwarzenegger jagtet af elefant

En anden af ugens virale videoer er lagt op på YouTube af ingen ringere end den tidligere Mr. Olympia og ex-guvernør, Arnold Schwarzenegger (der vist nok også har lavet et par Hollywood-film). Hvis du nogensinde har overvejet, hvordan den store mand rent faktisk ville reagere, hvis han følte sig rigtigt truet, kan du se det i denne video.

Han er nemlig på rejse i Sydafrika og bliver stoppet af en elefant, der står midt på vejen. Jeep’en kommer ikke til at køre længere, synes elefanten at indikere. Passagerne i jeep’en overvejer lidt, hvad de skal gøre, og da de tænder for bilens motor, synes elefanten at have fået nok.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

LÆS OGSÅ

Så den vandrer stille og roligt om på siden af bilen. Og så begynder den at komme heeeeelt tæt på, hvilket får chaufføren til at trykke sømmet i bund. Med det resultat, at passagererne i jeep’en finder ud af, hvor hurtigt sådan en elefant rent faktisk kan løbe, når den jagter én.

Arnold lagde videoen op på nettet med en formaning om at stoppe jagten på elefanter for at score noget elfenben. Som han skriver i noterne til videoen, »Jeg synes, disse smukke, stærke dyr er fantastiske…selvom nogle af os var nødt til at skifte underbukser efter denne oplevelse«. Eller som Arnold siger i selve videoen: »Shiiiiiiiit!!«.

LINK:Arnold Schwarzenegger og elefanten

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler test fra Digital eller Morten Bay, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden