Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
dødstrusler. Hvis ikke modtageren af denne mail svarer inden 48 timer og indgår forhandlinger om en pris, vil vedkommende og eventuelt også familien blive myrdet.

dødstrusler. Hvis ikke modtageren af denne mail svarer inden 48 timer og indgår forhandlinger om en pris, vil vedkommende og eventuelt også familien blive myrdet.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Russisk 'lejemorder' truer danskere på livet i svindelmail

Pas på mails fra Sharon Cantu . Han vil slå dig ihjel.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Indholdet i svindelmails når nu nye groteske højder med dødstrusler fra en afsender, der giver sig ud for at være lejemorder.

I emnefeltet i mailen står der Stay Alive eller blive dræbt, og afsenderen udgiver sig for at være en lejemorder, der er hyret til at tage modtagerens liv.

På dødsliste Vedkommende fortæller en lang historie om, at han godt ved, at det er en fejl, at modtageren står på dødslisten, men at lejemorderen allerede har fået penge for mordet og derfor bliver nødt til at gennemføre det.

Han tilføjer, at han allerede har fulgt ofret tæt i over en uge, og at ofret gør bedst i at svare på mailen inden for 48 timer, ellers bliver han nødt til at gennemføre mordet.

»Som jeg skriver til dig nu, mine mænd overvåger dig, og de fortæller mig alt om dig«, lyder det truende i mailen.

LÆS ARTIKEL

»Dette er fup og er blot en ny måde, spammere prøver at narre penge fra folk eller at få virus ind på modtagerens maskine. En aggressiv udgave af de mails, der udgiver sig for at komme fra din bank eller investorer i Nigeria med et godt tilbud. Tryk derfor ikke på nogen links eller besvar mailen«, lyder det i en intern mail fra JP/Politikens Hus til medarbejderne, hvoraf en del allerede har modtaget mailen.

Hos politiets efterforskningsenhed på Station City i København bliver mailen opfattet som en alvorlig trussel, som nu bliver efterforsket.

Afsenderen af mailen er angiveligt en Sharon Cantu <sharoncantu001@gmail.com>.

»Vend tilbage til mig nu, hvis du er klar til at betale nogle gebyrer for at skåne dit liv. (...) og hvis du ikke er klar til min hjælp, så vil jeg fortsætte med mordet straight-up«.

Mailen slutter med en advarsel mod at gå til politiet eller andre med sagen. Ellers vil modtagerens familie også komme i farezonen, truer afsenderen.

»Forventer dit svar, før de næste 48 timer ellers .....«, slutter den.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden