Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
OPLØSNING. I en video, der har fået flere end 9 millioner visninger på YouTube, kommer en tændt iPhone 7 under syreangreb for at se, om den kan overleve (Foto: Screenshot/YouTube).

OPLØSNING. I en video, der har fået flere end 9 millioner visninger på YouTube, kommer en tændt iPhone 7 under syreangreb for at se, om den kan overleve (Foto: Screenshot/YouTube).

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er tre højdepunkter fra ugen på nettet

Satire spidder udfordring om mænds 'udrustning' i grå joggingbukser og Yoda synger en sang om havmåger.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvad sker der, når man nedsænker iPhone 7 i syre?

Den vanvittige ukrainer bag YouTube-dæknavnet TechRax har for mange penge. Men i det mindste bruger han dem til at lave videoer vi andre kan få glæde af, hvor han gør ting, som vi så slipper for at gøre.

For vi har vel alle overvejet, hvad der ville ske, hvis vi overhældte en iPhone 7 med den stærkeste syre, vi kan få fingre i. Nå ikke? Det overvejede TechRax dog i sin serie af videoer, hvor han smadrer populær forbrugerteknologi, som vi også tidligere har anbefalet her på siderne.

I denne uge lancerede han dog en video, der lynhurtigt gik viralt, og som på fem dage allerede nåede op på over ni millioner visninger. Som antydet ovenfor, så hælder han supersyre på en (tændt!) iPhone 7 for at se, hvad der kommer ud af det.

Og når vi taler supersyre, så er det ikke for sjov. Der er tale om en syre, der har en pH-værdi på -31, og som ifølge TechRax er 10 billiarder gange stærkere end almindelig svovlsyre. Det vil være en helt utrolig stor spoiler at fortælle her, hvad der rent faktisk sker, så det må den ærede læser selv klikke videre og finde ud af.

Resultatet vil muligvis overraske, for trods behandlingen overlever hans iPhone 7, hvilket den syv minutter lange YouTube-video ganske fint viser.

LINK:Kan en tændt iPhone 7 overleve et syreangreb?

Diller-måling med #GreySweatpantsChallenge blev smadret af satire

Endnu en uge, endnu en internet-udfordring. Det går stærkt lige nu. I sidste uge havde vi #TrumpsComing-udfordringen og et par uger før det #MannequinChallenge, der blev taget op af alt fra sportshold til kendisser.

Men i denne uge, dukkede der en udfordring op, der var så latterlig, at de sociale medier lynhurtigt gav sig til at gøre grin med den. En række fyre med mere mellem benene end mellem ørerne besluttede sig for at lancere #GreySweatpantsChallenge, hvor de tager grå joggingbukser på – og ikke noget andet – så man kan se størrelsen på deres diller.

Den slags gør man ikke ustraffet, og i løbet af få dage var #GreySweatpantsChallenge-hashtagget blevet hijacket af andre unge mænd, der også havde en del mellem benene. Men det var ikke ligefrem tissetøjet, der blev vist frem.

I stedet har disse unge mænd alt fra bambusplanter til musikinstrumenter mellem benene i de grå joggingbukser, mens de meget seriøst prøver at se selfie-sexede ud i spejlet. Hvad skulle vi dog gøre uden den satiriske gabestok på sociale medier?

LINK:#GreysweatpantsChallenge på Twitter

LINK:Her er en opsamling af de bedste svar på #GreySweatpantsChallenge

Yoda synger »Pas på mågerne«

De gale/geniale mennesker bag ’Bad Lip Reading’ har været i gang igen. Hvis det er første gang, du støder på konceptet, så går det ud på at sætte alternative ord på mundbevægelser i videoklip lige fra præsidentdebatter over sportsdækning til spillefilm. Og det er som regel hylemorsomt.

Sidste år, i optakten til premieren på ’Star Wars Episode VII: The Force Awakens’, slap ’Bad Lip Reading’-holdet en række videoer løs på YouTube baseret på de klassiske Star Wars-film. En af dem havde lidt længere levetid end de andre, nemlig den absurde sang ’Bushes of Love’, som ’Bad Lip Reading’-folkene havde fået Obi-Wan Kenobi til at ”synge” med lidt behændig klippeteknik.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Det er det samme, de netop har gjort igen, formentlig som optakt til premieren på ’Rogue One: A Star Wars Story’ om et par uger. Denne gang tager de udgangspunkt i scenerne fra ’The Empire Strikes Back’, hvor Luke Skywalker er i træning hos Yoda.

Yodas sang (og dans!) er dog fuldkommen lige så absurd og sjov som ’Bushes of Love’, hvis ikke sjovere. Denne gang tager den udgangspunkt i, hvad der kan ske, hvis man ikke passer på at lade havmåger prikke til ens hoved, når man er på stranden. Du læste rigtigt. Læs eventuelt sætningen en gang mere, hvis du ikke tror på det. Eller klik på videoen herunder, og gør klar til at rulle med lattermusklerne.

Det har YouTube-seerne allerede gjort mere end 5 millioner gange på fem dage.

LINK:Yoda synger en advarsel om måger

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler test fra Digital eller Morten Bay, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

Forsiden