Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR

Lommeregner. Skriv regnestykket ned på skærmen ganske normalt, og Myscript Calculator tryller automatisk svaret frem. Et suverænt pædagogisk værktøj, der endda er ganske gratis.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den levende lommeregner

Myscript Calculator

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Android/Amazon/Samsung/iPad/iPhone Aldersgruppe: Fra 4 år Udvikler: Vision Objects

Da man første gang så trykbaserede skærme, så mindede det om magi. Pludselig kunne programmer og spil styres med lette fingerstrøg, og det er netop teknologiens evne til at fremtrylle disse magiske øjeblikke, der gør den så fascinerende.

For netop magisk føles den - utrolig nok gratis - app ‘Myscript Calculator’, der kort sagt er en lommeregner, der læser din håndskrift. Skriv regnestykker på skærmen med fingrene eller en skærm-pen, og resultatet toner frem efter lighedstegnet. Det hele fungerer via skrift-genkendelse, og det er en forunderlige oplevelse at sidde med ungerne og blot skrive regnestykker på, der automatisk bliver udregnet på skærmen.

Regnefunktionerne spænder fra gængse matematiske operationer inden for aritmetik såsom addition, substraktion, multiplikation og division, men også de mere avancerede som cosinus/sinus, potenser, kvadratrødder og pi samt brug af parenteser er forståeligt for denne levende lommeregner.

Bruger man ‘Myscript Calculator’ sammen med sit barn, så er får det en god forståelse af aritmetikkens regler, fordi der trods alt er stor forskel mellem hvordan man skriver et regnestykke og hvordan man indtaster det på en normal lommeregner. App´en gør præcis, hvad den lover, men man ønsker let mere avancerede funktioner, så man - gerne mod betaling - kunne udregne ligninger, større funktioner eller geometri.

Korrektion, 21. juni 2013

Vi skrev oprindeligt, at matematik-dysterne mod hinanden med "flaskehalsen peger på" var heldbaserede. Dette er ikke korrekt, da spillet "snyder" og automatisk giver alle spillere lige mange spørgsmål i hver runde - uanset hvordan spillerne spinner flasken på skærmen. Vi beklager. Det ændrer dog ikke på, at spillet ved at bruge symbolet med "flaskehalsen peger på" stadig kan demotivere de børn, der går mere op i kunnen end held.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden