Hygiejneekspert Michael René giver dig her et trick til hvordan du kan få dit sølvtøj rent helt uden at finde pudsekluden frem. Kilde: politiken.tv / Mikkel Stoumann Fosgrau & Kasper Iversen

Forbrug

60 skarpe sekunder: Let trick gør sølvtøjet rent uden pudseklud

Hurtigt og ekstremt effektivt. Rengøringseksperten viser dig, hvor nemt sølvet bliver renset.

Forbrug

Det kan være mange gode grunde til at stål, træ, eller for den sags skyld plastikbestik liggende i skuffen i stedet for sølvtøj.

For selv om der er noget særligt over det gamle, ædle metal og dets skær, kræver det desværre også en særlig rengørings- og vedligeholdelsesindsats at holde arvesølvet pænt.

Men før du griber pudsekluden og går i krig med knofedt og diverse fedtede pudsecremer, gør du klogt i at klikke på videoen øverst i artiklen her, hvor lektor og hygiejneekspert Michael René viser, hvor nemt det i virkeligheden kan gøres.

»Det er en vildt nem og effektiv måde at få fjernet skidtet fra sølvbestikket på. Godt hvis man har travlt, er doven eller i det hele taget bare vil slippe nemmest uden om det møjsommelige pudsearbejde«, siger Michael René, der underviser på Professionshøjskolen Metropol i København og desuden står bag hjemmesiden pletvæk.dk.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce