Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Helle Sindal
Foto: Helle Sindal

Samler. Særligt er de på udkig efter keramikrelieffer og porcelænsfigurer.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Loppeentusiaster: »Vi er altid på udkig«

Winnie og Jørgen Zinck både sælger og køber ting i loppesupermarkedet.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Winnie og Jørgen Zinck, »tæt på pensionsalderen«:

»Vi både sælger og køber ting i loppesupermarkedet. I sidste uge havde vi en stand, men i dag er vi ’kun’ kunder. Vi er altid på udkig efter keramikrelieffer og forskellige porcelænsfigurer, men der var ikke lige gevinst i dag.

Dagens fund er en flot selskabstaske med pailletter til 50 kroner. Farven passer perfekt til vores soveværelse, så der skal den hjem og hænge. Og en dag sælger vi den nok videre. Nogle ting sælger vi hurtigt videre, hvis vi nænner det.

Vi lejer også stande, som vi selv skal passe, på nogle af de store loppemarkeder. Op mod jul solgte vi ud af vores gamle julepynt – det var en stor succes.

Vi har haft en stand hos Kirppu 3-4 gange. Vi fører lister over vores ting og følger med i, hvad der bliver solgt, og hver gang har afregningen passet ned til den mindste øre.

Men folk er desværre nogle vandaler med andres ting. Det er forståeligt, at et barn kan tage et stykke legetøj og lægge det fra sig et andet sted, men voksne burde kunne finde ud af at sætte tingene på plads, hvis de ikke vil købe dem alligevel.

Vi har også oplevet, at politiet er blevet tilkaldt på grund af butikstyveri. Tænk at stjæle andre menneskers brugte ting ...«.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Helle Sindal, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden