Anonym byggesagkyndig fra Sydsjælland fortæller om fup i branchen.

Sikkerhedsstyrelsen: Der er fejl og mangler i hver anden tilstandsrapport

800 tilstandsrapporter udtaget til kontrol, næsten hver anden udløser påtale for mangler. Men der er ikke noget i vejen med den nuværende ordning, mener brancheforening for byggesagkyndige.

Forbrug
FOR ABONNENTER

Familien skulle sælge huset og bestilte, som det sig hør og bør, en tilstandsrapport, der beskrev ejendommens sundhedstilstand.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr
 • Annonce

Mest læste

For abonnenter

 • Annonce

Forsiden

Podcasts

  1. Du lytter til Politiken

   Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
   Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

   Henter…

   Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

  2. 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

   Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

  3. 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

   Du lytter til Politiken

   Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
   Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

   Henter…

   I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

  4. Islamisk Stat er snart et afsluttet kapitel. De sidste få hundrede krigere kryber sammen i det østlige Syrien og bereder sig på martyrdøden, mens styrker fra flere lande har slået ring om dem og tager tilløb til at storme. Men hvor kom de fundamentalistiske krigere egentlig fra?