Alle medarbejdere i køkkenet på Breelteparkens omsorgscenter har været på kursus i at mindske madspild. Og alles ideer til, hvor man kan bruge varerne bedre, er velkomne.
Foto: Emma Sejersen

Alle medarbejdere i køkkenet på Breelteparkens omsorgscenter har været på kursus i at mindske madspild. Og alles ideer til, hvor man kan bruge varerne bedre, er velkomne.

Forbrug

Storkøkken sparede 600.000 kroner: Vi blev allesammen rystede over, hvor meget af maden der blev smidt ud

Breelteparkens omsorgscenter i Hørsholm kunne skrue op for økologisk mad til over 450 borgere ved at gøre en indsats mod madspild.

Forbrug
FOR ABONNENTER

Syv-otte køkkenfolk i hvide køkkenklæder og hårnet snor sig behændigt rundt om hinanden i Breelteparkens storkøkken for enden af omsorgscentrets lange, indendørs gade. Frokosten er ved at blive serveret, nu sættes der dej over til næste måltid, borde ryddes for skræller, blomkålsblade og emballage. Et tårn fuldt af færdige bakker med kartofler, kød og broccoli i individuelt tilpassede portioner står klar til at blive sendt ud til borgere i Hørsholm Kommune.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Forsiden

Annonce