0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Blandt andet pizzeriaer kæmper med at passe ordentligt på deres råvarer i den varme tid. Maden fordærver, og kunderne risikerer maveonder.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

24,3 grader varmt oksekød: Butikker kæmper med kølediske i varmen

Fødevarestyrelsens stikprøver i sommervarmen afslører alt for varme madvarer i blandt andre Espresso House's køleskabe. Du risikerer at stille sulten med sygdomsfremkaldende bakterier.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Husk at drikke rigeligt med væske og spise ekstra salt under hedebølgen. Men se dig lige for, før du sætter tænderne i en pizza eller rødspættefilet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden