Jørgen Hoppe troede, at han betalte for en parkeringsplads på Q Parks ved Åbenrå. Men Easy Park appen fandt en kommunal parkeringsplads, så da han kom tilbage til bilen, sad der en parkeringsafgift under viskeren.
Gps'en valgte den forkerte plads. Easy Park gav ham pengene tilbage, men Q Park ville ikke eftergive p-afgiften.
Foto: Mads Nissen

Jørgen Hoppe troede, at han betalte for en parkeringsplads på Q Parks ved Åbenrå. Men Easy Park appen fandt en kommunal parkeringsplads, så da han kom tilbage til bilen, sad der en parkeringsafgift under viskeren. Gps'en valgte den forkerte plads. Easy Park gav ham pengene tilbage, men Q Park ville ikke eftergive p-afgiften.

Forbrug

Pas på, når du betaler for parkering med app

Der var ingen pardon, da Jørgen Hoppe kom til at betale for en forkert parkeringsplads med sin EasyPark-app. Det kostede en p-afgift.

Forbrug
FOR ABONNENTER

Mørket var faldet på, da Jørgen Hoppe en aften i slutningen af november ledte efter en parkeringsplads i det centrale København. På gaden Åbenrå fandt han en lille lomme med en halv snes parkeringspladser, hvor der var ledigt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce