Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Schulstad tilbagekalder muggen rugbrød

Skovmandsbrød og Schwarzbrød med datomærkningen 16. marts tilbagekaldes grundet fund af mugvækst.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Schulstad tilbagekalder partier af Skovmandsbrød og Schwarzbrød, da der er konstateret vækst af mug.

Der er tale om brød med bedst før-datoen '16.03', oplyser Tine Greve, kommunikationsdirektør i Schulstads moderselskab, Lantemännen Unibake.

»Der er tale om en begrænset mængde af vores produktion, som begrænser sig til cirka en times produktion fra vores bageri i Pandrup«, siger hun.

Skovmandsbrød og Schwarzbrød er to af Schulstads største sællerter og brød i hele landet kan være ramt, såfremt de har 16. marts som bedst før-dato.

Hvad muggen på de berørte brød skyldes vides ikke endnu. Der er ifølge Tine Greve straks blevet sat i en undersøgelse i gang for at finde ud af, hvad der er gået galt.

»Det er helt standard procedure i sådanne situationer«, siger hun og fortsætter:

»Umiddelbart peger vores oplysninger på, at der er tale om noget luftbårent, som har ramt brødet«.

Da man via kundeklager fik nys om muggen, har Schulstad torsdag bedt butikkerne, der sælger produkterne, om at fjerne dem fra hylderne.

»Og hvis man (som forbruger red.) ligger inde med Skovmandsbrød eller Schwarzbrød, så vil jeg anbefale, at man lige skeler til datomærkningen eller tjekker det for mug«, siger Tine Greve.

Hun opfordrer videre forbrugere til enten at kassere eller levere deres brød tilbage, såfremt bedst før-datoen er den 16. marts.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden