Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Æg, hønseæg.
Foto: Tina Nielsen

Æg, hønseæg.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide til uundværlig påskespise: Sådan koger du et æg

En af de meste simple retter er faktisk ret kompliceret. Her kan du blive klogere på den uundværlige påskespise: ægget.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Påske er lig med æg. Vi puster dem, triller dem, maler dem og spiser dem. Ægget har været en del af påskefejringen i mindst 400 år og knytter, som symbol på nyt liv, an til påskens genopstandelsestema.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden