Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Test af basilikum.
Foto: Thomas Borberg

Test af basilikum.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Sådan dyrker du krydderurter

Du behøver ikke en stor have for at dyrke duftende og velsmagende urter til din mad.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er få råvarekategorier forundt at have så stor og umiddelbar indflydelse på en ret som krydderurters. En håndfuld friskhakket basilikum forvandler den lidt kedelige tomatsauce til en intens smagsoplevelse, mens et par kviste rosmarin bibringer aroma og dybde til dit kød. Og hvad er en mojito uden mynte?

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden