0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Viemose Kaare
Foto: Viemose Kaare

Heidi Marie Hansen lider af ptsd og havde brug for ekstra støtte under graviditeten med sin søn, som i dag er to år.

I mange år tænkte Heidi: »Du skal ikke have børn. Du har for mange ting at slås med, som ikke skal videre. Det stopper her«

Heidi Marie Hansen var egentlig overbevist om, at hun slet ikke skulle have børn. Men et forløb i Familieambulatoriet i Odense sørgede for, at hun og sønnen fik en god start på livet sammen på trods af hendes psykiske sygdom.

FOR ABONNENTER

Som at få 12 til eksamen. Eller vinde 10 millioner i lotto. Nej, vent, 100 millioner. Eller måske det hele på en gang. ​

Sådan føltes det, da Heidi Marie Hansen stirrede på den positive graviditetstest for snart 3 år siden. Og selv om det nok er en følelse, mange kommende mødre kan nikke genkendende til, har vejen dertil ikke været helt let for den 35-årige kvinde, der er uddannet socialrådgiver. Hun har nemlig hele livet gået og tænkt, at hun ikke ville have børn. For kan man overhovedet tillade sig at få børn, når man har en psykisk lidelse?

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce