Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Test af overtrækschokolade: Der mangler god chokoladesmag

Skal julens konfekt overtrækkes, er der ikke megen chokoladesmag at hente i supermarkederne. Dommerne er generelt ikke begejstrede for de mest gængse typer overtræksknapper og -chokolade, hvor kun en enkelt for alvor skiller sig ud.

Forbrug
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Er der noget bedre end et stykke julekonfekt, perfekt overtrukket med en god chokolade? Hvor den søde smag af f.eks. marcipan og nougat går perfekt i spænd med kakaosmagen fra en god mørk chokolade med en sprød og blank overflade? Og hvor alle ingredienserne balancerer med hinanden?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden