0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

»Vin er et forbrugsgode, der er nice to have, og derfor skal vi selvfølgelig drikke vin, der sætter så lille et CO2-aftryk som muligt«, mener Mette Bugge fra COBRAcph.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Øko, biodynamisk, natur ... Grøn vin vinder frem, men er stadig svær at få fat i

Økologisk vin er ikke bare økologisk. Det kan også være biodynamisk eller ligefrem ’natur’. Men du må stadig se langt efter de allermest grønne vine i dit supermarked. Og hvorfor det? I verdens mest økologiske land? Lørdagsliv har undersøgt, hvorfor grøn vin ikke vinder det store indpas.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kartofler kan du få konventionelle eller økologiske. Det samme med dit hakkekød. Eller din kaffe. Men hvor frugt og grønt udgør hele 33 procent af detailsalget af økologiske varer mod 18 procent af det samlede forbrug af føde- og drikkevarer, så udgør vin (sammen med spiritus og øl) stadig kun omkring 3 procent af det økologiske salg mod 11 af det samlede forbrug ifølge tal fra Danmarks Statistik.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden