0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Dommerne tog hele karakterskalaen i brug, da de bedømte oliven.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Her er de bedste oliven

Oliventræet havde enorm betydning for grækerne og senere romersk kultur. Herhjemme begyndte vi først at spise oliven i 1960’erne, og efterhånden anses det at spise de små frugter for en del af at være et moderne og sofistikeret menneske.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg kan ikke på én hånd tælle antallet af gange, mine forældre og andre født omkring 1960 krummer ansigt, som har de spist en sur citron, når de smager på en oliven. De er bitre, lyder det.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden