Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kun ét æg med nougat og marcipan er værd at bruge kalorier på: »Den her bliver jeg lykkelig af at spise. Mums«

Kun et enkelt af seks testede påskeæg med marcipan og nougat er værd at spise. Det ene er så til gengæld også i særklasse, mener Politikens to testdommere. Til gengæld er det også testens klart dyreste.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I en tid med coronavirus og en påske, der på den sociale side kan se noget amputeret ud, kunne et påskeæg fyldt med marcipan og nougat trøste så dejligt. Det kunne få smil og barndomsminder frem. Det kunne, ligesom genopstandelsen påskedag, sende et budskab om, at alting nok skal gå, trods alt.​

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden