0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vi har to slags kartofler, men kun den ene er under angreb. Hvorfor?

Søren Ryge Petersen besvarer spørgsmål fra læserne. Her handler det om kartofler.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

En læsers kartofler er under angreb.

Forbrug

Peter Bisgaard: Vi har i år to slags kartofler, den ene med rød skræl (billedet), den anden med alminelig. De røde er ramt af ’huller’ fra et eller andet insekt; de hvide er ikke! Hvad skyldes det, og hvad skal man gøre for at undgå det?

Søren Ryge Petersen: Det er længe siden, der har været spurgt om kartofler. Det plejer at være om sommeren, når de angribes af kartoffelskimmel, der får toppen til at visne. Eller senere, når de fine nye kartofler har brune pletter, hvilket er kartoffelskurv.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter