0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det virker usandsynligt, men efter at jeg har lagt kosten om, er min birkepollenallergi ikke nær så slem

Bente Klarlund svarer på sundhedsspørgsmål. Her handler det om høfeber.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maud Lervik
Arkivfoto: Maud Lervik

Kål spiller en vigtig rolle i antiinflammatorisk kost.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

MU: Efter flere runde jubilæer som voldsom birkepollenallergiker har jeg efterhånden vænnet mig til diverse piller, næsespray og øjendråber for at klare mig igennem forårsmånederne. I år har jeg dog næsten ingen symptomer haft og klaret mig med minimal medicin.

Den eneste forskel sammenlignet med de øvrige år er, at jeg har lagt min kost om og fjernet alle hurtige kulhydrater og samtidig skruet godt op for kål og andre grove grøntsager. På trods af de tydelige resultater må jeg indrømme, at jeg er temmelig skeptisk. Er der forskningsmæssigt belæg for, at det er muligt at spise sig fra sin pollenallergi?

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere