0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

To vine får topkarakterer: Denne vin skal du drikke til de hvide og de grønne asparges

Asparges har traditionelt været anset som en udfordrende spise i forhold til vin på grund af sin lidt bitre smag og specielle syre

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mie Brinkmann
Foto: Mie Brinkmann
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi er midt i aspargessæsonen, især når vi taler om hvide danske asparges. Den begynder i starten af maj, lidt afhængigt af hvor varmt foråret er. I år har væksten været lidt forsinket af det kolde forår. Men det ligger stort set fast, at sæsonen slutter til sankthans, hvor aspargesbedet lades i ro for at samle kraft til næste år.

Så knap to måneder har vi det denne deciderede sæsonspise. Man kan købe hvide asparges af god kvalitet fra Tyskland, Belgien, Frankrig og Holland både før og efter den danske sæson, men de danske er noget særligt – især hvis de lige er friskstukket, som det hedder.