0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af kammerjunkere: Selv med bageriets dyre udgave i feltet er de billige fra Netto bedst

Der skal ikke eksperimenteres med kammerjunkere – hverken med fuldkorn eller massive mængder kardemomme. Det er svaret fra Politikens to testdommere, der foretrækker kammerjunkere helt uden dikkedarer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Bækgaard
Foto: Mikkel Bækgaard

Makkerparret koldskål og kammerjunkere er en dansk sommerklassiker.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kammerjunkere hører sammen med koldskål, som yin hører sammen med yang. Det mener de to testdommere, som Politiken har sat stævne for at tage temperaturen på seks forskellige udgaver af den tørre småkage.

»Det er sjovt, det forhold, man har til kammerjunkere. Er de ikke gode, gider man slet ikke have koldskålen. På den anden side er en koldskål uden kammerjunkere virkelig kedelig – det er som at drikke et glas mælk«, siger konditor Torben Bang. Og han ved, hvad han taler om, for han er selv opvokset i et hjem uden kammerjunkere: