0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af flæskesvær: Spar pengene. De billige er alligevel bedst

Billige flæskesvær fra fabrik er bedre end dyre slagtersvær lavet af frilandsgris. Det er konklusionen i Politikens test af supermarkedernes udvalg af flæskesvær. Snackklassikeren er stadig højpopulær blandt danskerne – især dem over 35 år, viser tal fra Coop Analyse.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Snackfabrikkerne køber billigt ind og har erfaringen. Det mærkes i testen, hvor slagteren både er dyrest og dårligst.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der står seks nummererede paptallerkener foran testdommer Sif Gabriela Nyberg. På hver af dem ligger en håndfuld flæskesvær. Hun slikker sig ikke om munden, men det kunne hun lige så godt have gjort. For hendes øjne stråler. Hun glæder sig til testen.

»Jeg har spist rigtig mange flæskesvær. Jeg er meget glad for flæskesvær«, slår hun fast.