0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Ditte Ankjærgaard har satset alt og åbnet en sneglefarm

Snegle er et sundt og klimavenligt alternativ til andet kød, og landets bedste kokke er enige om, at de smager fantastisk. Der er bare et problem – vi gider ikke spise dem.

FOR ABONNENTER

Det er Ditte Ankjærgaard yndlingstidspunkt på sneglefarmen, hun har bygget på en mark lidt uden for Roskilde; når hun går rundt i indhegningerne og fodrer sneglene, mens de nataktive dyr kryber ud fra deres skjul under de mange trækasser, der er står spredt i hver af de tilvoksede indhegninger.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

For abonnenter

Annonce