DSB: De fleste tog kører normalt igen fra klokken 12

Fejl på togskinner har betydet forsinkelser og aflysninger i store dele af landet.

Din transport

Mange af DSB's passagerer har fået en hård start på ugen.

Både på Sjælland og i Jylland er selskabet mandag morgen og formiddag ramt af fejl på togskinner, hvilket medfører massive aflysninger og forsinkelser.

På Sjælland har en fejl på en skinne mellem Høje-Taastrup og Glostrup betydet, at mange tog mandag morgen og formiddag er forsinket, ligesom visse afgange helt er aflyst.

»Fejlen er nu repareret, og vi begynder at køre efter den normale køreplan efter klokken 12«, oplyser DSB kort efter klokken 11.

»Dog kan enkelte tog blive aflyst eller forsinket, indtil vi har fået vores materiel og personale på plads igen«, lyder det fra selskabet.

I Jylland er der ligeledes et skinnebrud, i dette tilfælde et sted mellem Vejen og Holsted.

Det betyder, at regionaltogene, som normalt kører mellem Aarhus og Esbjerg, er aflyst mellem Fredericia og Esbjerg. Det gælder i begge retninger.

Intercitytogene til og fra Esbjerg standser af den grund ekstra på stationerne mellem Middelfart og Esbjerg.

Togene, som kører mellem Fredericia og Esbjerg, kan blive op til 20 minutter forsinket.

Intercitytogene til og fra Esbjerg kan blive op 30 minutter forsinket, da toget skal standse ekstra på de mindre stationer.

»Banedanmark arbejder på at rette fejlen. Vi forventer forsinkelser og aflysninger frem til omkring klokken 12«, lyder det fra DSB om fejlen i Jylland.

/ritzau/

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce