DSB har lavet flere ændringer i sin køreplan, hvilket primært berører strækninger i Jylland. Baggrunden for omlægningerne er en ny aftale mellem Transport- og Bygningsministeriet og DSB.  DSB's nye køreplan indeholder en række forbedringer for østjyder - bl. a. vil regionaltogene gøre holdt ved stationen i Viby.
Foto: Casper Holmenlund Christensen
Foto: Casper Holmenlund Christensen

DSB har lavet flere ændringer i sin køreplan, hvilket primært berører strækninger i Jylland. Baggrunden for omlægningerne er en ny aftale mellem Transport- og Bygningsministeriet og DSB. DSB's nye køreplan indeholder en række forbedringer for østjyder - bl. a. vil regionaltogene gøre holdt ved stationen i Viby. Foto: Casper Holmenlund Christensen

Din transport

Fejl på et relæ: Der kører ingen tog ind og ud af Aarhus

En fejl på et relæ betyder, at der her til morgen har været problemer med trafikken omkring Aarhus.

Din transport

Opdatering klokken 8.02: Der kan igen køre tog til og fra Aarhus, men det vil tage noget tid, før trafikken er genoprettet, oplyser Banedanmark.

Fredag morgen er der indsat togbusser mellem Langå og Skanderborg.

Det skyldes, at der er en fejl på et relæ, som betyder, at der ikke er noget strøm. Derfor kan der ikke sættes signaler ind og ud af Aarhus Hovedbanegård.

Togene nordfra stopper i Langå, hvor der er indsat togbusser, som kører til Aarhus og Skanderborg. Fra Skanderborg kan rejsen så fortsætte sydpå. Passagerer sydfra må på samme måde skifte til togbusser i Skanderborg.

»Der må påregnes længere rejsetider, så jeg anbefaler alle at tjekke Rejseplanen.dk«, siger pressetalsmand Christopher Mortensen fra Banedanmark

»Det er en frustrerende morgen for alle, og vi beklager meget overfor ikke mindst pendlerne«, siger han videre.

Der er for nuværende ingen prognose for, hvornår togene kører igen.

De manglende signaler giver også problemer med togtrafikken mod vest fra Aarhus.

Annonce

Annonce

Forsiden

Annonce