Skjult. Martin Falslev Andersen, stifter og medejer af Trendsales, erkender, at der burde være bedre skiltning med priserne.

Skjult. Martin Falslev Andersen, stifter og medejer af Trendsales, erkender, at der burde være bedre skiltning med priserne.

Forbrugersikkerhed

'Gratis' handel på Trendsales koster penge

Genbrugssiden Trendsales er fuld af gebyrer trods løfter om gratis handel.

Forbrugersikkerhed

Overalt på www.trendsales.dk står der, at det er gratis at oprette og bruge deres konti til køb og salg af blandt andet tøj, tasker og sko.

Men så snart du har solgt noget, tager de et gebyr.

Det fortæller Forbrugerrådets blad Tænk på sin hjemmeside.

Ordlyden på Trendsales er: Det er gratis at oprette og benytte din brugerkonto på Trendsales« om betingelserne for at have en privat brugerkonto på Trendsales. Men hvis man kigger nærmere efter, koster stort set alt penge.

LÆS ARTIKEL

Genbrugssiden lægger op til, at man bruger den såkaldte TrendsalesKonto til diverse salg og køb. Men på trods af løfterne om, at det er gratisk, viser praksis, at det koster penge at overføre penge til TrendsalesKontoen, det koster procenter af dit salg, når en køber sætter penge ind på kontoen, og det koster ydermere penge at overføre fra TrendsalesKontoen til din egen private bankkonto.

»Det er vildledende«, lyder det fra jurist i Forbrugerrådet Tina Dhanda, der tilføjer, at det ikke i sig selv er ulovligt at have gebyrer på en service.

Men det må ikke være skjulte gebyrer, de skal oplyses åbent over for kunderne.

Martin Falslev Andersen, stifter og medejer af Trendsales, erkender over for Tænk, at der burde være bedre skiltning med priserne.

»Det vil jeg sørge for bliver ændret«, siger han.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden