Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Forbrugerrådet Tænk: En medlemshverver gik over stregen

Det må slet ikke ske for os, siger Forbrugerrådet Tænk om hvervning af mindreårig.

Forbrugersikkerhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Det må ikke ske. Slet ikke, når vi er dem, vi er«.

Sådan lyder reaktionen fra forbrugernes vagthund, Forbrugerrådet Tænks medlemschef Christian Wennevold, efter at det har vist sig, at en af forbrugerorganisationens sælgere har solgt et medlemskab af organisationen og et abonnement på medlemsbladet Tænk til en dreng på 15 år.

Det er nemlig ikke lovligt at sælge abonnementer til og hverve børn og unge under 18 år til medlemskaber, der koster penge.

Christian Wennevold fortæller, at Forbrugerrådet Tænk selv blev opmærksom på den uheldige sag og tog affære kort tid efter.

»Vi har i flere år brugt et bureau til at sælge vores medlemskab og vores blad, og vi har altid været glade for samarbejdet. Men i dette tilfælde var der altså en medlemshverver, der gik over stregen, og han er siden blevet fyret«, siger Christian Wennevold.

»Vi gør alt, hvad vi kan for, at den slags ikke sker, og vi har da også benyttet os af hændelsen til at indskærpe vores værdier og regler «, siger han.

»Ud over at i har solgt et abonnement til en mindreårig, går kritikken på, at i benytter en aggressiv salgsstrategi og så bare lader de nye medlemmer, der fortryder, melde sig ud igen. Går den, så går den?

»Vi anvender ikke nogen aggressiv salgsstrategi - og vi gør ikke noget ud fra devisen - går den, så går den. Tvært i mod gør vi det nemt for folk at melde sig ud, hvis de vil det«, siger Christian Wennevold.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden