Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
JACOB EHRBAHN
Foto: JACOB EHRBAHN

bakteriefyldt. Kylling og kalkun fra udlandet kan indeholde svinebakterien MRSA CC398, også kendt som svine-MRSA. Fire danskere er sandsynligvis blevet smittet ved tilberedningen af kylling eller kalkun.

Forbrugersikkerhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forskere: Svine-MRSA kan smitte gennem kød

Fire danskere er sandsynligvis blevet smittet via udenlandsk kylling og kalkun.

Forbrugersikkerhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For første gang konstaterer Statens Serum Institut nu, at fire danskere kan være blevet smittet med svine-MRSA under tilberedningen af kød.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden