0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Økologisk svinekød er ingen garanti mod svine-MRSA

Økologisk Landsforening frygter at økogrise allerede er smittet med MRSA.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JACOB EHRBAHN
Foto: JACOB EHRBAHN

svine-bakterier. Risikoen for at finde MRSA-bakterier i økologiske svin er sandsynligvis mindre end i konventionelle svin. Men man har ingen sikker viden om det, før den kommende kortlægning af MRSA's smitteveje er klar.

Forbrugersikkerhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrugersikkerhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis man vil undgå risikoen for at blive smittet med MRSA-bakterierne i konventionelt svinekød, skal man købe kød fra økologiske grise. Her er der ingen MRSA-bakterier, lyder det ofte i de sociale medier.

Men det er der slet ingen garanti for, siger direktør i Økologisk Landsforening, Paul Holmbeck.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere