Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Erbahn
Foto: Jacob Erbahn

Bakterier. Få dråber kødsaft fra kampylobacterinficeret råt kød er nok til at sende folk på langs i dagevis.

Forbrugersikkerhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ultralyd og damp fjerner farlige bakterier i kylling

Lynhurtig kortvarig opvarmning kan dræbe kampylobakter.

Forbrugersikkerhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvert år får anslået op til 80.000 danskere diarré på grund af en infektion med bakterien kampylobacter. Det er den fødevarebakterie, der gør flest mennesker syge, og ifølge fødevaremyndighederne kan over halvdelen af tilfældene kædes sammen med kyllingekød.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden