Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling (arkiv)
Foto: Jens Dresling (arkiv)

almindeligt. Økologi er blevet mainstream, siger Thomas Roland, ansvarlighedschef i Coop.

Indkøb
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forbrugerne er blevet vilde med økologiske varer

Aldrig før har forbrugerne brugt så mange penge på økologiske fødevarer. Butikkerne konkurrerer med lave priser og bredt udbud, mens omlægning til økologisk brug tager fart i landbruget.

Indkøb
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Salget af økologiske fødevarer sætter rekord og er i årets første halvdel steget med 18 procent. Danskernes købelyst betyder, at butikkernes omsætning af økologisk mad og drikke i år for første gang nogensinde vil kravle op over 8 milliarder kroner. Det viser en ny analyse fra Økologisk Landsforening.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden