0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anne Dorthe Tanderup: Det kræver god mad at performe hver dag

Lækre råvarer står øverst på Anne Dorthe Tanderups indkøbsseddel.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Restaurantbesøg. Sticks’n’Sushi er et af Anne Dorthe Tanderups foretrukne spisesteder i Lyngby, hvor hendes mand, Bjarne Riis, har sit danske kontor. »Lyngby Hovedgade er en dejlig gade med lækre butikker«, siger hun.

Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Toppræstationer er noget, som den tidligere håndboldspiller er særdeles bekendt med. Og selv om det er 16 år siden, at hendes karriere som elitehåndboldspiller stoppede på grund af et smadret knæ, er hendes liv stadig centreret om toppræstationer. I dag sker det bare via kosten.

I den nye bog ’Min vej til et sundt liv’ fortæller 41-årige Anne Dorthe Tanderup, som er uddannet kostvejleder, om, hvordan hun sammen med en kok sammensætter kosten, så ægtemandens cykelryttere får de næringsstoffer, de har brug for for at performe optimalt og ditto restituere sig. Performance cooking og performance opskrifter, hedder det.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere