0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Amin Jensen: »Det kostede 30.000 at få klaverets værdi op på 8.000 kr.«

Entertaineren Amin Jensen bruger gerne tusindvis af kroner på et arvet instrument.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Per Folkver
Foto: Per Folkver

Affektionsværdi. Klaveret fra 1918 har Amin arvet af sin mormor, og han har fået det restaureret for 30.000 kroner.

Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fantastiske deals falbudt på nettet eller tillokkende timeshare-aftaler preller af på Amin Jensen. Til gengæld falder han gang på gang i, hvis en ananasudskiver eller tilsvarende dims fra supermarkedets rodebunke fanger hans blik. Han ved udmærket, at det er lettere at skære frugten ud med en god kniv, men billige gadgets frister – især hvis de klinger af køkken, som er et af de forbrugsområder, han interesserer sig mest for.

»Jeg elsker at lave mad. Jeg inspireres af tv-programmer og opskrifter, eksperimenterer og finder min måde. Min ellers ubrugte kaffekværn er perfekt til at klare de 12-14 ingredienser, der skal i en god karry. Man kan virkelig smage forskel i forhold til Netto-versionen, mens dyr og billig paprika smager ret ens«, siger Amin Jensen, der netop har udsendt ’A Tenor’s Opera’.

Hvordan køber du ind?
»Frugt, grønt og mælk næsten dagligt. Ellers storkøb – jeg kan sagtens finde på at købe 5 kilo kylling ad gangen. Før travle perioder laver jeg kæmpeportioner og fylder kummefryseren med mad til 14 dage. Den var også god, da jeg havde tid til at gå på jagt og var selvforsynende med kød. Det føles så rigtigt, når man er med hele vejen: finder dyret i skoven, skyder det, brækker det op, parterer det, laver maden, spiser den og blærer sig med historien«.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere