0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pharfar: »Jeg går tit alene på restaurant«

Reggaeproduceren Pharfar spiser ude et par gange om ugen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Katinka Hustad
Foto: Katinka Hustad

Stamsted. Musikeren og produceren Pharfar kommer ofte her på den kinesiske restaurant Magasasa på Amager. Denne gang har har bestilt te, nudelsuppe og kyllingevinger.

Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Pharfar – eller Søren Schou, som han rigtigt hedder – har været en etableret del af den danske reggaescene de sidste ti år. Først i dancehall-trioen Bikstok Røgsystem og senere som producer for kunstnere som Natasja, Shaka Loveless og Wafande. I foråret udsendte han sin første ep ’Alt er godt’ i eget navn, og sidste måned kom hans nye single, der meget mundret hedder ’Jeg er sulten’. Pharfar bruger ikke overraskende en stor del af sin indtægt på musikudstyr.

»Jeg køber rigtig meget udstyr – f.eks. synthesizere, preamps og mikrofoner. Det er nærmest en besættelse. Jeg læser om det på nettet og køber det i musikbutikker i København eller via en tysk webshop. Når jeg tjener mine penge på at lave musik, vil jeg have det allerbedste udstyr. Det er ligesom en håndværker, der skal have de bedste power tools. Så jeg kan godt finde på at købe en mikrofon til 20.000 kroner, hvis den har den rigtige lyd«.

Hvad bruger du ellers penge på?

»At gå ud og spise. Jeg spiser ude et par gange om ugen. Nogle gange med damen, men jeg går også tit alene på restaurant. Et af mine stamsteder er Magasasa på Amagerbrogade. Det er kinesisk, og de har mange lækre retter – f.eks. oksemave, som er en af mine favoritter, og så har de god service og fair priser. Jeg har en grænse for, hvad jeg vil give for tingene. Jeg vil ikke betale 5.000 kroner, når man kan spise et godt måltid på en god restaurant for 1.000. Resten er jo bare brand value. Det gider jeg ikke betale for«.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter