Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Selvforsynende. Frank Ladegaard Erichsen laver sit eget kødpålæg, han »har rigeligt med kød«. Han begynder også dagen med at valse en portion havre til morgenbordet, så familien kan få ordentlige havregryn i morgenmadsskålene.
Foto: Jan Dagø (arkivfoto)

Selvforsynende. Frank Ladegaard Erichsen laver sit eget kødpålæg, han »har rigeligt med kød«. Han begynder også dagen med at valse en portion havre til morgenbordet, så familien kan få ordentlige havregryn i morgenmadsskålene.

Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bonderøven: »Jeg ser det ikke som et nederlag at handle ind«

Frank Ladegaard Erichsen sparer i husholdningsbudgettet ved at være selvforsynende.

Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi gør normalt vores forbrug op i penge. Frank Ladegaard Erichsen gør det op i tid. På gården kan han ryge bacon og høvle hoveddøren med sine egne hænder og på den måde spare i husholdningen. Det viser han for åben skærm som vært på DR 1-programmet ’Bonderøven’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden