Ørkensøn og bilelsker. Skuespiller Asger Reher ejer to biler – en veteranbil og en Porsche Cayenne. Han tilbringer meget tid i dem, når rejser rundt i landet for at optræde.
Foto: Joachim Adrian

Ørkensøn og bilelsker. Skuespiller Asger Reher ejer to biler – en veteranbil og en Porsche Cayenne. Han tilbringer meget tid i dem, når rejser rundt i landet for at optræde.

Mit forbrug

Ørkenens ældste søn: »Jeg er lidt et kvalitetsdyr, når det gælder biler«

Skuespiller Asger Reher prioriterer biler, tøj og god vin højst i sit privatforbrug.

Mit forbrug

I 25 år har Asger Reher jævnlig spillet Ali Bubbas Barkhar i den lumre komikerkvartet Ørkenens Sønner. Efter et par års pause, hvor han blandt andet har turneret med sit eget show ’Rejsen’, ifører han sig igen den karakteristiske smoking med hvidt skråbånd og den bordeauxrøde fez, når Ørkenens Sønner opfører forestillingen ’Een gang til for prins Knud’ i Glassalen i Tivoli.

Det er ikke kun, når han optræder på de skrå brædder, at den sjofle logebror går festligt klædt. Tøj er noget af det, den tidligere tøjmand bruger flest penge på – i hvert fald hvis du spørger hans nærmeste. Når han svinger syverjernet på golfbanen, er det også altid iført et eller andet specielt.

»Jeg har et par knaldrøde skotskternede knickers, der virkelig vækker opsigt. Jeg køber som regel nyt golftøj, når jeg er ude at rejse, men også på nettet; der er det vildt billigt«.

LÆS ARTIKEL

Bruger du generelt mange penge på golfudstyr?

»Jeg har nået en alder, hvor det ikke er udstyret, der betyder noget, men mere det at komme ud og have det sjovt. Havde jeg været tredive år yngre og udsigt til at blive bedre til golf, havde jeg helt sikkert også brugt flere penge på det«.

Hvor meget golf spiller du?

»Jeg elsker at spille golf og har gjort det i en 15-20 år. Mit job gør, at jeg ikke kan spille på et fast tidspunkt, så jeg spiller, når jeg kan«.

»Sammen med nogle gode venner har jeg syv år i træk rejst på golfferie hen over nytåret. Jeg har holdt nytårsaften i Kairo, Marokko, Portugal, Spanien og på Tenerife. Jeg er vildt imponeret over, hvad de kan finde på de her steder. Der er flere hundrede mennesker samlet fra hele verden, som alle bidrager med deres eget lands traditioner. Jeg er egentlig ikke til store selskaber, men det her er vanvittig hyggeligt«.

Hvad bruger du ellers penge på?

»Jeg har lige købt fire nye dæk til min Porsche Cayenne. De kostede 14.000 kroner. Jeg kunne sagtens have fundet nogle, der var billigere, men jeg vil gerne have noget ordentligt. Generelt er jeg nok lidt et kvalitetsdyr, når det gælder biler, og jeg bruger ret mange penge på dem«.

»Jeg kører rigtig meget rundt i landet, så det er vigtigt for mig, at min bil både er god at sidde i og køre i. Når du sidder i en Porsche, ved du, at du sidder sikkert. Der er ikke så meget pis – den kører næsten af sig selv. Og det koster – selvfølgelig gør det det. Jeg har også en mørkeblå AC Cobra, som der kun er 26 af i Danmark. Det er sådan en bil, selv piger kan lide at se på«.

Hvad forkæler du dig selv med?

»En god flaske rødvin. Jeg køber som regel vin i en vinhandel eller hos Løgismose eller Irma. En vin behøver ikke at være dyr for at være god. Jeg kigger mere efter, at den kommer fra et område, jeg ved, jeg godt kan lide, og så skal den være uden for meget garvesyre. Jeg kan også godt lide et godt stykke kød. Jeg bor lige ved siden af Torvehallerne, og de har noget virkelig lækkert, men der kan man ikke købe ind hver dag, eller jeg kan i hvert fald ikke – så ville jeg veje alt for meget«.

Går du meget op i sundhed?

»Det bliver jeg nødt til. Med alderen mindskes kroppens evne til at forbrænde fedt. For tyve år siden havde jeg en sixpack, men nu er der i hvert fald en 6-7 kilo, jeg gerne vil af med, så jeg forsøger at spise sundt«.

Går du i køkkenet til hverdag?

»Ja, jeg laver for det meste selv mad. Jeg elsker at være i mit køkken og eksperimenterer også gerne. Jeg er blevet meget rost for min æggepandekage om morgenen. Det er sådan en health en med havregryn, karry, ost og peberfrugt«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce