0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

James Price har stærke følelser for andet end mad

James Price taler passioneret om mad, men også om en arvet prismelysekrone og en porcelænsko fra Firenze.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

GLORIE. Når bordets glæder nydes hos James Price, sker det i levende lysskær fra en prismelysekrone fra barndomshjemmet. Koen købte han på interrail som ung.

Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mit forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Først bliver de joviale Price-brødre berømte på at sige ja til gode gammeldags, men ikke nødvendigvis sunde spiser, så går James med udgivelsen af kogebogen ’Uden smør og fløde’ pludselig den modsatte vej.

Nyt fokus, ja, men der ligger ingen gastronomisk U-vending bag. Det var produceren, der fandt på at bruge de gamle tv-køkken-klip om rigeligt smør, da ’Spise med Price’-programmerne begyndte i 2008. Da det åbenbart ramte noget, blev det dyrket lidt.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu